Nepokoje v USA (barevná revoluce)

...aneb akademická debata o příčinách a důsledcích rozpadů společností.
Odpovědět
Germanik1
Příspěvky: 2614
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Germanik1 »

Re Tonda : Mám tomu rozumět tak, že vlastně my, gadžové, ty chudáky cikány okrádáme? A navíc plánovitě?
Udělám co musím
Uživatelský avatar
lagardere
Příspěvky: 402
Registrován: 28.02.2015 17:40
Pohlaví: muž
Bydliště: Pardubice

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od lagardere »

Pez píše: 24.08.2020 21:07 Spisovná angličtina je rasistické dílo bílé nadvlády, píší profesoři.

To snad musí být fake, kdo by tohle mohl myslet vážně? :head

https://echo24.cz/a/SheUd/spisovna-angl ... -profesori?
Trošku OT, ale mě to připomíná scénu z jednoho filmu:
https://www.youtube.com/watch?v=ymw7qxZNZUU

Pamětnící ví.
Vae victis. Molón labe!
Tonda
Příspěvky: 234
Registrován: 11.03.2020 11:48

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Tonda »

Momentálně argumentuješ jako ti černoši ;-) u nich je to převážně nízkým IQ. Ale ty zřejmě nedokážeš vyvrátit co jsem napsal a dost tě to dráždí :wasntme co kdyby to byla pravda, že?
Hohepa píše: 25.08.2020 7:40
Tonda píše: 24.08.2020 23:31 Ale za nitky tahá dost možná někdo bílý.
.... peníze z dávek končí v kapsách bílých, kteří provozují byznys s chudobou.
:head to zas meleš sračky :devil
možná si vysloužím ban ,
ale na to se dá říct jediné
"táhni už do prdele kreténe"
Maximus
VIP
Příspěvky: 6526
Registrován: 12.01.2011 19:24
Bydliště: ČSR

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Maximus »

Tak se zklidníme !!!

Ve své podstatě má Tonda pravdu. Ten pokřivený sociální systém tu nastavili politici, kteří k cikánskému etniku opravdu nepatří. Řada majitelů bytovek a bytů, kde jim platí "nezastropovaný nájem" sociálka jsou rovněž z majoritního etnika. Stejně tak exekutoři, poskytovatelé lichvářských půjček, ... .

K jakému etniku patří politici, kteří nastavili zákony v sociální oblasti a vlastně i soudci Ústavního soudu, kteří rozhodli, že dlouhodobě nezaměstnaní nemusí "zadarmo" vykonávat veřejnou službu?

Prostě vše toto je v gesci "bílých" a na problematických Cikánech se obohacuje hromada parazitů, kterým tento neutěšený stav vyhovuje.

Tím nechci tvrdit, že cikánské etnikum nemá velké problémy, které se projevuje kriminalitou, výtržnictvím, nízkým sociálním statusem, etc. Nicméně se nebojím tvrdit, že paraziti přisátí na řešení tohoto sociálního problému stojí tento stát víc, než činí samotné škody které způsobuje vysoká kriminalita tohoto etnika.
"Bez zájmu [občanů] o stát republika se stává de facto státem aristokratickým, byrokratickým, státem menšiny - forma sama nerozhoduje o podstatě státu.“ T.G.M.
Uživatelský avatar
Maric
Příspěvky: 1121
Registrován: 16.10.2018 23:26
Pohlaví: muž

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Maric »

mukl píše: 24.08.2020 22:57 Zkrátka, myslím si, že černoši budou nést ve svém důsledku největší oběti pochybného "BLM".
Je obecně známo, že o finance, politické a právní zaštítění se starají Demokraté v rámci vlastní kampaně, a tam zatím moc barevných není. A funkci užitečných idiotů tam plní také běloši z antify a dalších levicových uskupení, kteří to za ně schytávají na demonstracích, a dodávají BLM punc nerasistického celoamerického hnutí. Jenže tady máme nějaké vedení BLM, které se netají svými marxistickými cíli a myšlenkami. Pokud demokraté volby vyhrají, tak to bude asi hodně velké mrzení, že je v BLM nikdo neposlouchá a nedaří se jim je zastavit. A v pokročilejší fázi budou terčem BLM i bílí užiteční idioti prostě jen proto, že jsou bílí. Jsem zvědavý jak chce BLM řešit ve své americké revoluci personální otázku, protože na zavedení nových pořádků, kdy černí budou v USA nadlidé, je jich jednoduše málo. Takže výsledek zatím vypadá tak, že revoluce požere svoje děti, vypjatý rasismus bude v USA (a nejspíš nejen tam) nová norma, a černoši budou se smutkem vzpomínat na to, jak skvěle se jim žilo v devadesátých a nultých letech.
Uživatelský avatar
Fabulous
Administrátor
Příspěvky: 8795
Registrován: 17.09.2011 21:33
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Fabulous »

Hohepa píše: 25.08.2020 7:40
Tonda píše: 24.08.2020 23:31 Ale za nitky tahá dost možná někdo bílý.
.... peníze z dávek končí v kapsách bílých, kteří provozují byznys s chudobou.
:head to zas meleš sračky :devil
možná si vysloužím ban ,
ale na to se dá říct jediné
"táhni už do prdele kreténe"
Dělám to nerad Hohepo, ale máš týden Ban.
Uživatelský avatar
devlop
Příspěvky: 3748
Registrován: 22.09.2014 19:52
Pohlaví: muž

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od devlop »

Tondo, jako jo, ano, souhlas s tím, že na každé minoritě, respektive jejich problémech, se živí stádo bílejch. Ale zas to nemůžeš vidět takto černobíle :) Ono těch lichvářů, majitelů ubytoven, bytovek, jsou totiž dost i mezi samotnými cikány. Víš, to jsou ty tmavé, vyžrané postavičky s řetězy kolem krku jezdící v zánovních mercedesech plnící košíky v supermarketech masem až po okraj. Pokud jsi neviděl, doporučuji jisté části Mostu, Chomutova, případně severomoravský kraj. Takových lichvářů, žijící z chudoby svých soukmenovců je totiž nejvíce. ;) Ale jak víme, hovno padá vždy dolů, takže na tom největším balíku peněz jsou přisáté neziskovky apod.,....a úplně dole cikánskej lichvář půjčující s 300% úrokem Dežovi na chlast a cigára. Takže "každý si přijde na své". Nestavme se do pozice, kdy za všechny problémy minorit může bílej, to už zkouší v jiné, krásné zemi a vidíme kam to vede...

A ještě jedna věc - čí to jsou ruce, které rabují a zabíjejí pod záštitou BLM? Jedna věc je totiž uskupit hnutí ze zištných, politických důvodů a druhá věc je konat zlo v ulicích.
Germanik1
Příspěvky: 2614
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Germanik1 »

Děláte to zbytečně složitý.
Udělám co musím
Tonda
Příspěvky: 234
Registrován: 11.03.2020 11:48

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Tonda »

Souhlasím devlope, já se fakt nechci mrskat a dělat ze sebe toho bílého, který za všechno zlo světa může, to ne. Jenom si myslím, že je třeba jít po původu toho problému a svůj hněv obracet proti těm, kteří tam tyhle nálady zasévají.

Ti černoši jsou zoufalí a naštvaní, protože jim jejich inteligence nedovoluje vidět, že s nimi někdo manipuluje a tak vidí rudě. Stejně jako u nás, když se volič SPD nechá unést titulkem v novinách a hned by šel "řešit". Rasismus je v každém z nás. Stačí ho vhodně vyprovokovat a je zle. A myslím si, že dějiny nám už ukázaly, že lepší je klid.

Druhá skupina, jsou rabující šmejdi, kteří jen využívají možnost dělat bordel a splynout s davem. V podstatě podobní jako dobře naladění fotbaloví fanoušci když jim dav dodá sebevědomí. Ty by uklidnilo pár vojáků. Kdyby byla vůle.
Naposledy upravil(a) Tonda dne 25.08.2020 13:23, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
richard.r
Příspěvky: 72
Registrován: 06.02.2016 6:56
Pohlaví: muž

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od richard.r »

Zajímavý, cynický počtení, k tématu (cikáni, černí, příživnictví bílých). Sice starší příběh, ale aktuální:
This is my experience with niggers as far as work is concerned.

Do business with niggers! Do alot of it and trust me on this one!

When I was a kid around ten years old, my dad would take me to work with him during the summer months. Now please don't feel sorry for me but I grew up in the ghetto. I did at least live in a house that my Dad bought back in the days when it was a good neighborhood. I know it sucks but hey, I wouldn't trade the knowledge and experience for the world. Anyhow back to the moral of the story.

I would always notice my dad would have lots of business in nigger housing. After about three days I asked my dad, "Dad, why are we doing so much business with niggers?" My dad told me, "Guaranteed money son....it's guaranteed." I didn't understand it when I was ten years old but I understood well enough by the time I was sixteen......by thirty you are God on this subject! The landlord of the housing projects was this old white lady who shall not be named. She was a dear friend of my Dad's and had been doing business with him for many years.

She turned all of her properties into Section A housing and only rented to niggers. My dad told me one day, "Everything I ever learned about doing business with niggers I learned from Mrs. XXXXX.!" "It's guaranteed money," my dad would say. Now for all that don't know how Section A works, basically it's government subsidized housing. The government cuts a check directly to the landlord every month so their money is "guaranteed" as long as they cage the sambos, errrrr house them. Keep in mind this is our money from tax dollars.

Now my father is an old school, kick-ass craftsmen type. He is the kinda guy that breaks his back over something being an eigth of an inch off. His pride in his work is immeasureable and I envy and respect that. However, whenever working around niggers I would notice my dad at his worst. His work would be subpar by his standards. Things would be cut too short or too long. Sometimes things wouldn't hang straight (he did windows in case you were wondering) or drag on the floor. And I was like "Dad that isn't..." and he would shooshh me up.

I would then ask him why he did a subpar job over lunch. He would always reply, "Son, fucking niggers don't care about anything. All they want is pretty colors and that's it." He would even remind me and say, "Did you see that lady's face light up when I hung her Chiquita Banana Yellow drapes? She was happier then a pig in shit! I know it wasn't straight and you know it wasn't straight but she'll just push the sofa over it along her the bones from last nights KFC and never touch it again." And yes, not just my Dad working but myself as well have had to move old KFC bones out of the way behind a sofa during work.....disgusting!!!!

But still, I couldn't get outta my head the whole guaranteed money thing. I asked my Dad this since I knew Mrs. XXXXX money was guaranteed but not his. He said, "Simple son! Catch them on the first of the month when they just cashed the check. Demand all the money up front and since it's the first of the month it's all cash, tell them bright colors are special orders and may take two weeks and this way you can try to hose them for more money on the fifteenth {second check} and recycle old shit to use on their job to save money."

Somehow I felt my Dad was being unethical at the time. Using refurbed products but he would reply, "They're niggers son, they'll destroy it in three weeks anyway." Harsh words indeed but he was right all along and all the time. My Dad made a living off of blacks playing them in their own game and as he put it "getting back some of my tax dollars!" The best part was since the landlady knew niggers well, if they ever complained about anything she would blame it on them and tell them it was their fault and they should be happy they have a place to live with all the working ammenities provided by whitey. She pulled no punches......God, I loved that old broad!

The moral to the story is if you are going to do business with niggers, make sure you stack the deck against them first then do to them what they would do to you anyway. Make it so they have nothing left to fight with because it's all "guaranteed!" And if you have to hire a nigger to do work, hire an island nigger. Somehow, they were trained properly on how to work. No handouts where they are from I guess?!
Zdroj: http://niggermania.co/tom/dontdobusines ... /index.htm
Ti černoši jsou zoufalí a naštvaní, protože jim jejich inteligence nedovoluje vidět, že s nimi někdo manipuluje a tak vidí rudě.
Pár let zpátky proběhl nějaký rozhovor ze starostou z vyloučené lokality na slovensku. Tohle tam bylo dost dobře popsaný... jednak, nějaký šikula si postavil hernu hned vedle úřadu práce, a navíc, ta úroveň chápání finančního systému u cikánů byla asi následující: "zlí bílí mají na úřadě schovaný trezor, a v něm mají všechny peníze. A oni nás k tomu trezoru nechtějí pustit. My k tomu trezoru chceme taky -- je tam spousta peněz, a kdyby se podělili, ty peníze postačí pro všechny." :tmi
černoši budou se smutkem vzpomínat na to, jak skvěle se jim žilo v devadesátých a nultých letech.
To u nich ale předpokládáš schopnost sebereflexe. No, nevím. Jinak souhlas (s užitečnými idioty bylo kalkulováno již při podněcování pro-sovětských nálad v USA za studené války). Užitečný idiot, to je prostě taková figurka doby... něco jako tokenový černoch.
Naposledy upravil(a) richard.r dne 25.08.2020 13:32, celkem upraveno 2 x.
Tonda
Příspěvky: 234
Registrován: 11.03.2020 11:48

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Tonda »

Přesně to mám na mysli. Oni nejsou schopni chápat v souvislostech. Teď to druhé video má jednu velkou výhodu. Je to pro ně vražda černocha a má to 30 sekund. Takže instantní nasírací materiál. Nic lepšího si ti Blm magoři nemohli přát.

A pokud lidi obrátí své zbraně proti (logicky) vytočeným černým, bude z toho pohroma. Přesně jako se to někomu hodí. Vytvořit bordel a apokalypsu, pak nabídnout řešení. Jsem zvědavý, co to bude.
A jsem rád, že se ten bordel jednou odehrává v USA. Ve světě už toho zažehli dost, tak teď asi okusí svou medicínu.
Germanik1
Příspěvky: 2614
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Germanik1 »

No, v lepším případě to můžou zkusit jako Spartakus. Místo na Sicílii do Afriky. Akorát že Spartakus neměl co ztratit. Tihle se nevejdou do kalhot. Mimo města nemají šanci přežít ani minutu. Celý je to jak od Nerudy o nepotřebným slamníku. 😉
Udělám co musím
Uživatelský avatar
devlop
Příspěvky: 3748
Registrován: 22.09.2014 19:52
Pohlaví: muž

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od devlop »

ono asi je potřeba si to dát do dalších souvislostí - těch sociálních problémů má USA trochu více - opiová "pandemie" je něco, o čem noviny moc neinformují, přitom už trvá pár let
https://wave.rozhlas.cz/i-tvuj-soused-j ... sa-6941569

a tohle na propagandistické CNN Prima News asi nikdy neuvidíme
https://www.youtube.com/watch?v=csa2terQwoU&t=12s

někdo má zřejmě s těmi pologramotnými negry v režii BLM a fetujícím white trash, který za fet udělá cokoli, zřejmě nějaký plán, jinak si ten zcela ignorovaný, ne-li přímo podporovaný úpadek společnosti v USA nedokáži vysvětlit
Germanik1
Příspěvky: 2614
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Germanik1 »

Já ano, všechno v Evropě a USA mi připomíná chováním Vymarskou republiku. Společenský a politický guláš s řešením mizícím za obzorem. Jako by to někdo, i s tou dekadencí, okopíroval ve velkým. Až nadejde doba, peníze si vyberou nějakého "spasitele" a cyklus se bude opakovat. Většina lidí přijme tohle děsný východisko s úlevou a zase dokola. Dějiny chodí v cyklech, lidi se nepoučí. A nikdo by tu hrůzu nedokázal vzkřísit líp, než to dnes dělají sluníčka.
Udělám co musím
poloventilator
Příspěvky: 143
Registrován: 01.05.2020 14:25

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od poloventilator »

Pokud by najednou černá populace opustila USA, pak se americká populace sníží o 14 %.

Počet zaměstnanců se sníží 1,4 %,

počet vězňů sníží o 48 %,

počet gangů a dalších zločineckých zločineckých organizací sníží o 53 %.

Průměrné IQ vzroste o 7,3 %.

Počet pacientů z s AIDS sníží 65 %,

počet pacientů s chlamydií sníží o 53 %, s kapavkou sníží o 69 %,se syfilisem sníží o 57 %.

Průměrný roční příjem se zvýší o 20 000 dolarů.Počet lidí žijících v chudobě sníží o 54%.

Počet bezdomovců sníží o 65 %,příjemců sociální péče sníží o 52 %.Americká demokratická strana ztratí 26 % svých voličů.
Radek07
Příspěvky: 1192
Registrován: 30.07.2011 11:30

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Radek07 »

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_pmk

Dobrá medicína na opičáky co by rádi skákali po hlavách ležících obětí - viz. video v článku.

Zajímalo by mě o jakou dlouhou se jednalo / kalibr.

Z diskuse pod článkem:

Na Twitteru je řada videí z incidentu. Jedná se jednoznačně střelbu v sebeobraně.

Majitel obchodu bránil se zbraní svůj obchod, když ho napadli teroristé z Antify. Jednoho z nich střelil do hlavy, když na něho zaútočil.

Po té majitele obchodu začal pronásledovat dav Antifáků. Majitel obchodu při útěku zakopl a spadl na zem a v ten moment na něj zaútočil dav. Majutel obchodu jednoho muže zastřelil, když se ho pokusil napadnout skateboardem do hlavy a druhému ustřelil část pravé paže když se jej pokusil napadnout.
Martysedlak
Příspěvky: 553
Registrován: 08.04.2020 14:09
Pohlaví: muž
Bydliště: Pohledem Pražáka - dálný Východ

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Martysedlak »

Vypadá to na brokovnici pumpu
Uživatelský avatar
Fabulous
Administrátor
Příspěvky: 8795
Registrován: 17.09.2011 21:33
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od Fabulous »

Jo, je to výživný... Lůza...

https://twitter.com/BGOnTheScene
L.C.
Příspěvky: 351
Registrován: 26.06.2018 8:51

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od L.C. »

Radek07 píše: 26.08.2020 11:14 Zajímalo by mě o jakou dlouhou se jednalo / kalibr.
Nejoblíbenější je stará dobrá dvanáctka (12 gauge). Vzhledem k tomu, jak se rozprchli, tipoval bych na pumpu. Kratší, taktickou s hlavní do 18", či 20", ne více.

Kalibr 16, nebo 20 je příjemnější pro střelbu, ale osobně bych ho nepreferoval.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
eotto
Příspěvky: 246
Registrován: 05.01.2017 12:35
Pohlaví: muž
Bydliště: Západní čechy

Re: Nepokoje v USA (barevná revoluce)

Příspěvek od eotto »

"Mors certa hora incerta"
Odpovědět