Míza stromů – zdroj cukru
Re: Míza stromů – zdroj cukru
Jsem to zkusil navrtat, ale zatím nic.
Re: Míza stromů – zdroj cukru
Správný teplotní skok je ze (zhruba) -6 v noci na denní teplotu (zhruba) + 2 až +6. Tak si na něj počkej a dej zprávu.
Mimochodem tady jsme ochutnávali březovou mízu (je to obodované na chuť a jsou tam i nějaké komentáře:
http://www.paukertova.cz/view.php?nazev ... 2017060004
Mimochodem tady jsme ochutnávali březovou mízu (je to obodované na chuť a jsou tam i nějaké komentáře:
http://www.paukertova.cz/view.php?nazev ... 2017060004
Re: Míza stromů – zdroj cukru
jj, teploty to udělaly, ale nevěřil jsem Tvé předpovědi. A protože jsem byl na chatě, tak jsem to prubnul. Ani ťuk. Myslím, že je ještě min. 6 týdnů čas.
Re: Míza stromů – zdroj cukru
Až začnou táhnout do pupenů. Kdyby teď probudila míza, mrazy by trhaly stromy
Udělám co musím.
Re: Míza stromů – zdroj cukru
No, ono k tomu taky občas dochází, ale to teplo netrvalo tak dlouho, aby se stromy začaly probírat.