Druhá vlna

...aneb akademická debata o příčinách a důsledcích rozpadů společností.
Odpovědět
Uživatelský avatar
bacil
Příspěvky: 2925
Registrován: 29.10.2013 15:56

Re: Druhá vlna

Příspěvek od bacil »

Antény - kdepak, tady nejde o elektrickou vlnovou délku, ale o magnetický typ antény. Je to principem rámová anténa, o několik řádů menší, než vlnová délka. Podívej se na tu samolepku na nehet, je na 13,5MHz a má 5x5mm. Feritová anténa v rádiích na střední vlny je v podstatě taky taková rámová anténa, jenom má ferit - ten je pro vyšší kmitočty než střední vlny nepoužitelný. Velikost plochy určuje množství zachycené energie, tudíž potřebuje silný signál.

5G řeší v podstatě problém vrstevnatosti síťového provozu a minimalizuje ho (snižuje režii), takže široká komunikace v podstatě probíhá tím nejsyrovějším způsobem přese všechny cesty. Dodnes to totiž bylo tak, že základnová stanice převedla rádiovou komunikaci na ethernet (ano, ten konektor a síťový drát) a z něj se to zase převedlo na rádiovou komunikaci jiného typu. 5G toto všechno komplexně řeší a minimalizuje tak režii přenosu jak datovou, tak i časovou (síťové karty, buffery, operační systémy, aplikace pro ovládání mobilního rádia...). Tedy teoreticky, v praxi co se zavádí je to ještě tak trochu postaru, ale Starlink by to měl mít už nativně.

Desítky GHz pro mobily je zatím nepoužitelné, spíš jde o komunikaci mezi základnovými jednotkami. 5G je širokopásmový, postupem času spolkne pásma i pro 4G, 3G, 2G, dokud jsou staré vysílače v provozu, tak se nahrazovat nebudou (4G se dá upravit na 5G jen firmwarem a teoreticky by mohly jet i současně - nemám potvrzeno).

Zhruba do 6GHz jsou levně komerčně dostupné transceivery, které umí všechno co je potřeba včetně fázování soustavy antén (nalezení směru přijímače a směrování paprsku). Jinak se bavíme o výkonech v řádech stovek miliwattů, tedy něco jako wifina, proto těch základnových stanic musí být tolik (ale mají lepší antény než wifiny). Wifina vysílá "do koule", kdežto WIFI podle standardu N (taky AC) s více anténami už může signál směřovat v podobě rotující osmičky, nebo kyje v případě ještě více antén. V takovém případě samozřejmě roste i ERP, tedy vyzářená síla pole, takže se z 200mW dostane u dvou antén 400mW, u tří 600mW (teoreticky) a to se zesilovačem o výstupním výkonu 200mW jenom tím, že se prostě nevvysílá "do plného tvaru koule", ale z té koule si vykrojíte jen část - a to jak malou část jste si vykrojili, tak tolikrát zvýšíte ERP, tedy vyzářený výkon v elektrické ose soustavy. Čím víc antén, tím menší část si můžete vykrojit.

Co se týče čipu... Bránit se proti tomu když už to koupíš nijak nedá ani zbavit se toho nedá, může to být i v jídle. Je to tak malinký, že to okem nevidíš, stačí to mít ve spreji a tím postříkat třeba vystavenou bednu ovoce v obchodě. Naštěstí - a to je moje jediná útěcha, jsou výrobní náklady ještě pořád takové, že musí být dobrý důvod aby to někdo takhle plošně dělal. Nicméně v drahé očkovací látce se pár těch čipů v té ceně pořád ještě vyplatí. A co takový čip v sobě nese - pouzdro s ještě horším virem, které se na příkaz otevře... Takže třeba zničit čip pomocí EMP bych se taky trochu bál.

Jsme dost mimo téma druhé vlny, pro mně je to zajímavá souvislost jen z toho důvodu, že ten virus pochází z dílny Billa Gatese, který chce depopulovat a čipovat všechny. WHO mu jde na ruku (je jejím největším dárcem, proto taková prohlášení o neúčinnosti roušek - měli noty). Takže pokud k tomu povinému očkování dojde (a vývoj ve světě již odpovídá té simulaci z října), jak řekla Peková - že raději emigruje, doporučuji se tímto jejím názorem řídit a zjistit si, které země jsou svobodné, tedy bez vlivu Gatese a Sorose. Poznáte to jednoduše - cinknutá média na ně mají zcela jasný názor.

A teď už jen teorie: představte si, že vyrobíte takový virus, co má v sobě molekulární procesor i anténu... Stačí dostat do těla jeden kousek a tělo si ho naklonuje už samo. Myslím si (já, soukromně), že i vývoj Gatese k tomuto směřuje.

EDIT: Bll Gates skupuje malé a střední farmacoutické firmy po celém světě. Jednu koupil asi před měsícem i u nás.
Levná dezinfekce: viewtopic.php?p=217870#p217870
Ozon 2,5ppm/30min: https://rozpad.cz/viewtopic.php?p=216273#p216273
UVC 60J/m2, peroxid 1 minuta 0,5-6% roušky, 0,5% na všechno
Uživatelský avatar
Venet
Příspěvky: 1122
Registrován: 12.01.2011 22:48

Re: Druhá vlna

Příspěvek od Venet »

A, jasné.... ono, stačí sa poriadne pozrieť na ten obrázok. Tá anténa na tom čipe je "namotaná"
A aby sme zbytočne neboli OT,
tak isto považujem Pekovú za najdôveryhodnejšiu osobu, taký indikátor/maják stavu čo sa ide diať.
Cogito, ergo armatum sum.
L.C.
Příspěvky: 351
Registrován: 26.06.2018 8:51

Re: Druhá vlna

Příspěvek od L.C. »

Snad se nebude nikdo zlobit za ještě jeden OT. Je tu jeden velký problém a to ten, že paní doktorka Peková si klidně může emigrovat kamkoli, protože nikde na světě jí nikdo nebude bránit otevřít si vlastní laboratoř.

Nedovedu si představit sebe, jak žádám o občanství, dnes již prakticky kdekoli, zatímco dodávka, kterou jsem přijel, je narvaná zbraněmi a střelivem po strop (trošku přehnáno, ale opravdu jen trošku – už bych na ten svůj arzenál opravdu potřeboval něco většího).
Otázka je tedy opět na místě a to jak se vyhnout čipu a zachovat si legální držení zbraní, rozpadlickou výbavu v podobě všeho od protichemického vybavení přes balistickou ochranu až po zásoby jídla a nafty, atd.

Další věc je, že to tady mám rád. Narodil jsem se tady, líbí se mi tady a když na mně někdo mluví, tak se mi tu a tam i daří mu porozumět (když je zrovna má mysl tam, kde tělo :-) ). Všude jinde budu jen náplava a cizák. A navíc se mi bude stýskat :-(.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
L.C.
Příspěvky: 351
Registrován: 26.06.2018 8:51

Re: Druhá vlna

Příspěvek od L.C. »

Ale abych se vrátil zpět ke CoViD-19. Nejdříve zlehka vyděsíme:

https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... _campaign=
+
https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... _campaign=

a poté nabídneme „záchranné“ lano (ve skutečnosti však spíše smyčku oběšencovu):

https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... _campaign=

Utéci nemám kam, ale nechci si představovat, že budu dobrovolně souhlasit s tím, aby do mě někdo rval podobné svinstvo. Pár měsíců klinických testů, které jinak zaberou celé roky randomizovaných a vícenásobně zaslepených studií.
Tohle není konspirace. Tohle je regulérní špinavá hra.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Cep
Příspěvky: 1706
Registrován: 09.04.2015 11:22
Pohlaví: muž

Re: Druhá vlna

Příspěvek od Cep »

Píší tam o dvou letech testování a sledování, kterými to má projít. Panice propadat jen v případě, kdyby tě chtěl někdo očkovat před touto dobou.
Uživatelský avatar
bacil
Příspěvky: 2925
Registrován: 29.10.2013 15:56

Re: Druhá vlna

Příspěvek od bacil »

Tak po aplikaci budete všichni dvoustovky (pro neznalé - je to vojenské označení 200 = mrtvý, 400 = raněný). Dobrá adresa...

Obrázek
Levná dezinfekce: viewtopic.php?p=217870#p217870
Ozon 2,5ppm/30min: https://rozpad.cz/viewtopic.php?p=216273#p216273
UVC 60J/m2, peroxid 1 minuta 0,5-6% roušky, 0,5% na všechno
Woody Crafty
Příspěvky: 472
Registrován: 09.04.2020 14:19
Pohlaví: muž

Re: Druhá vlna

Příspěvek od Woody Crafty »

Především je nutno si uvědomit, že vakcína proti koronaviru je naprostý nesmysl, tedy v té podobě kterou nám prezentují. Protože mutace viru na kterou nás chtějí naočkovat, ještě ani neexistuje.
Je to stejné jako s očkováním proti chřipce. Nikdy se neví jaký a jak zmutovaný kmen se za těch pár měsíců v populaci reálně vyskytne, a je to sázka do loterie jestli se daná vakcína trefí nebo nikoliv. A proti jinému kmeni chřipky je tato vakcína na co, Halík? No přece úplně nahovno!

Pokud je někdo tak hloupý, že si nechá vpravit do těla:
a) neotestované svinstvo jehož účinky, zejména vedlejší, jsou naprosto nepředvídatelné (za půl roku nelze vyvinout žádnou funkční vakcínu, takže to není očkování ale pokusy na lidech)
b) svinstvo které bylo vyvíjeno dlouho dopředu a jehož skutečné účinky jsou tvůrcům známé, a proto dobře utajované (to je pravděpodobnější varianta)

tak je to jeho vlastní blbost. No aspoň tu zbude víc místa pro nás chytré, kterým nezkolabuje imunitní systém po očkování, zrovna v době klasické chřipkové epidemie a případného nedostatku potravin a vitamínů v situaci hospodářského kolapsu.
Budoucnost? Ta bude taková, jakou si ji uděláme.
Uživatelský avatar
devlop
Příspěvky: 3748
Registrován: 22.09.2014 19:52
Pohlaví: muž

Re: Druhá vlna

Příspěvek od devlop »

Woody Craft: trochu bych poopravil to "Je to stejné jako s očkováním proti chřipce". Není to stejné, vysvětlovala to Peková - uděláš vakcínu na chřipku, která zabere na virus v zeleném kabátu. Za rok přijde nová modifikace viru chřipky, která bude v zeleno šedém kabátu. Ta vakcína na tuhle modifikaci viru ale ve většině případů zabere, je tam pořád obsažena ta zelená barva a imunitní systém to odhalí. U COVID19 je ale situace jiná, ten se modifikuje 200x rychleji než chřipka, takže když udělají vakcínu, která zabere na virus ve žluto zeleném kabátu, tak je to k hovnu, protože za měsíc bude ten virus v růžovo modro hnědo červeném kabátu ;)
Prostě už z toho pohledu, jak se ten virus chová a co má v sobě od základu "naprogramováno" je vakcína proti němu naprostý nesmysl. Leda že by vakcína neměl být vakcínou, ale... ale to už jsou konspirace, že. ;)
L.C.
Příspěvky: 351
Registrován: 26.06.2018 8:51

Re: Druhá vlna

Příspěvek od L.C. »

Cep píše: 15.07.2020 16:51 Píší tam o dvou letech testování a sledování, kterými to má projít. Panice propadat jen v případě, kdyby tě chtěl někdo očkovat před touto dobou.
Dva roky jsou, troufnu si napsat, v podstatě směšné. Porovnejte to s léky na rakovinu:
https://www.cancerresearchuk.org/find-a ... cal-trials

nebo

http://phrma-docs.phrma.org/sites/defau ... 022307.pdf
Z toho vyjímám:
As a result, the process for researching and developing new medicines is growing in difficulty and length. On average, it takes at least ten years for a new medicine to complete the journey from initial discovery to the marketplace, with clinical trials alone taking six to seven years on average. The average cost to research and develop each successful drug is estimated to be $2.6 billion. This number incorporates the cost of failures – of the thousands and sometimes millions of compounds that may be screened and assessed early in the R&D process, only a few of which will ultimately receive approval. The overall probability of clinical success (the likelihood that a drug entering clinical testing will eventually be approved) is estimated to be less than 12%


Všude máte napsáno minimálně deset let!

Na původní SARS a MERS neudělali funkční vakcínu doposud a najednou jim to klapne za půl roku na první dobrou? Jasně, mohou se vymluvit na to, že využívají již zkoumané vakcíny, ale i tak je to absurdní. Nejde jen o účinek na samotnou nemoc. Jde o spoustu nežádoucích účinků a interakcí s aktuálními léčivy. Jde o spoustu jevů, které se mohou projevit až po dlouhodobém užívání.

Mně to přijde, že když jim neklapou ty vakcíny na herpesviry a chřipku (protože se do toho nikdo zrovna nehrne), tak to chtějí zlomit skrz koronavirus. Zeptejte se doktorů. Většina, které znám, mi říkají: „Ani náhodou“. A to dělám ve špitále, takže bych o tom mohl něco vědět.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Maximus
VIP
Příspěvky: 6526
Registrován: 12.01.2011 19:24
Bydliště: ČSR

Re: Druhá vlna

Příspěvek od Maximus »

Vím, že jsme tu velmi tolerantní k různým extrémním konspiracím, protože nelze vyloučit, že někdy může být pravda mnohem divočejší, než si dokážeme se střízlivou hlavou představit. Nicméně některé teorie jsou už opravdu schizoidní.

Osobně se očkuji proti chřipce, protože pracuji v prostředí, kde jsem v první linii a kdo měl opravdovou chřipku a ne jen daleko běžnější virózu, tak se nediví, že jsem raději zvolil menší zlo. Většina vakcín na chřipku mi v posledních letech funguje určitě téměř 100% a to mluvím o stovkách očkovaných klientů. Banální vedlejší účinky bych spočítal na prstech jedné ruky.

Není nic složitého hodit nějakou vakcínu pod optický mikroskop a zkontrolovat si, zda jsou tam ty mikročipy. Pokud bude vakcína na koronavirus k dispozici, tak ji klidně zkontroluji při optickém zvětšení 20x - až 1600 x. Jsem přesvědčen, že tam žádná podezřelá cizí tělíska nenajdu :twisted:.

Druhá věc je ta, že rozhodně nebudu testovací morče pro první vakcíny, které se objeví. Osobně se koronaviru nebojím natolik, abych šel do vakcíny, která se dostatečně neotestovala a není s jejím používáním dlouhodobější zkušenost.

Paní Pekové si vážím, ale nelze ji také věřit vše na 100 % - nikdo ten virus opravdu důkladně nezná (zejména chybí to časové měřítko) a je příliš brzy na "jasné závěry".

To, že nějaký patogen rychle mutuje neznamená, že nelze vytvořit vakcínu. V genetické výbavě buněk i virů jsou části podléhající rychlejším mutacím a jiné části jsou geneticky konzervativnější, na které lze vývoj vakcíny efektivněji zacílit. Při současné míře poznání nemůže nikdo říci, že vakcínu nelze vyrobit. Spíš se musí položit otázky - kdy bude dostupná, jak bude spolehlivá, jak bude dlouho působit a jak bude bezpečná.
"Bez zájmu [občanů] o stát republika se stává de facto státem aristokratickým, byrokratickým, státem menšiny - forma sama nerozhoduje o podstatě státu.“ T.G.M.
Uživatelský avatar
bacil
Příspěvky: 2925
Registrován: 29.10.2013 15:56

Re: Druhá vlna

Příspěvek od bacil »

To by bylo jenom dobře. Ale... Zkontroluješ slutečně celý objem kapaliny, nebo jen mikroskopický vzorek? On ani nemusí být v roztoku, ale uvolní se propíchnutím víčka.

Náš úhlavní nepřítel vyvinul vlastní vakcínu, nevím, proč, ale věřím jí víc, než té z klerofašistické, pardon, démonkradické západní půlky světa.

https://youtu.be/QaeTGgn9pf4
Levná dezinfekce: viewtopic.php?p=217870#p217870
Ozon 2,5ppm/30min: https://rozpad.cz/viewtopic.php?p=216273#p216273
UVC 60J/m2, peroxid 1 minuta 0,5-6% roušky, 0,5% na všechno
PeFi
Příspěvky: 2713
Registrován: 15.03.2014 13:01
Pohlaví: i černoch by záviděl

Re: Druhá vlna

Příspěvek od PeFi »

L.C. píše: 15.07.2020 19:14 Dva roky jsou, troufnu si napsat, v podstatě směšné. Porovnejte to s léky na rakovinu:
...

Všude máte napsáno minimálně deset let!

Na původní SARS a MERS neudělali funkční vakcínu doposud a najednou jim to klapne za půl roku na první dobrou? Jasně, mohou se vymluvit na to, že využívají již zkoumané vakcíny, ale i tak je to absurdní.
Vtip je v tom, že při testování léků jsou na prokázání bezpečnosti kladeny mnohem větší nároky a požadavky, než je tomu u vakcín, které jsou v mnoha ohledech považovány za dobré tak nějak axiomaticky.

Pokud by měli vyzkoumané a na bezpečnost otestované nosné médium pro organický materiál, tak čistě teoreticky k rychlému uvedení na trh by mělo stačit:
a) nalezení takového kusu organického materiálu, který je pro virus unikátní a současně se jedná o tu část viru, která moc nemutuje
b) otestování, že se po naočkování tvoří v nějakém rozumném množství tvoří protilátky.

Pokud mají nosné médium (a to nejspíš mají) tak po nalezení a) už by samotné b) nemuselo trvat dlouho a za dva roky by to (při současných bídných standardech - viz níže) mělo jít v pohodě stihnout.

Co se týče moderních vakcín, tak 80% mých výhrady se týká toho, jak je prokazována bezpečnost nosného média a 20% se týká nedostečného dlouhodobého hodnocení (po naočkování jsou pacienti sledováni a vyhodnocováni jen hodně krátkou dobu).
GOD
VIP
Příspěvky: 712
Registrován: 09.05.2012 11:18

Re: Druhá vlna

Příspěvek od GOD »

bacil - to snaď nemyslíš vážne
Informácia je v časopriestore.
Uživatelský avatar
bivoj
VIP
Příspěvky: 4361
Registrován: 03.09.2012 19:54
Pohlaví: muž
Bydliště: Tertium corpus de Solari system

Re: Druhá vlna

Příspěvek od bivoj »

Maximus píše: 15.07.2020 19:35 ...jsme tu velmi tolerantní k různým extrémním konspiracím...
Je pravda, že to, co tady předvádí poslední dobu pár konspiračních teoretiků, už je IMHO za hranou normálního chování byť obezřetného rozpadlíka. Pokud někdo opravdu věří tomu, že nějaký ultrazloun má nanoboty aby pomocí vakcíny a těchto nanobotů (zapouzdřené viry, komplexní čipy velikosti nanometrů atp.) očipoval a ovládl celý svět (a navíc předtím vypustil virus, který mu má toto ovládnutí umožnit), tak to už je spíš fakt na Bohnice, než na toto fórum.

Proti tomuhle, co se tu poslední dobou prezentuje jsou plochozemci či zastánci chemtrails jen slabej odvar, tohle už je regulérní psychická nemoc (mezinárodní kód F 22.0), blíže též https://cs.wikipedia.org/wiki/Paranoia

Bohužel jsme měli tuto nemoc u jednoho člena v rodině, takže mohu velmi dobře pozorovat a rozpoznat její příznaky a můžu jednoznačně říct, že někteří jedinci zde plně splňují veškeré znaky, kterou se tato choroba vyznačuje. Bohužel, jako u téměř všech duševních poruch si daný jedinec nemoc neuvědomuje a naopak, jakékoliv pokusy dostat ho zpět "do normálního světa" vidí jen jako další spiknutí proti němu či naopak potvrzení "jeho pravdy", případně to blahosklonně přechází s myšlenkami "vy nic vůbec nic nevíte, žijete v nevědomosti, já ale vím, co nám všem všechno hrozí'!".

Paradoxně jakékoliv laické pokusy nemocnému vysvětlit že věří bludům končí ještě větším zatvrzením nemocného a prohloubením choroby, protože tím jen víc a víc věří svým bludům a nakonec dospěje k tomu, že se proti němu spikl celý svět.

Toto nikdy nekončí dobře, matka třeba raději nožem podřeže svoje děti, než aby jim "pálili mozky" agenti co s "radarama" chodí kolem jejich domu každou noc a vloupávají se jim občas do bytu, skenují a pečou jim mozky, atp. atp.

Jediným v současnosti známým řešením je intenzivní ústavní léčba - ale ta je možná pouze v případě, že s ní pacient souhlasí (což se stává minimálně) nebo v případě, že daný jedinec už fakt něco hodně špatného provede. A to už bývá, bohužel, pozdě. Navíc paranoia se dá úspěšně léčit pouze v ranných fázích svého průběhu, při hlubším a především delším (několikaletém) průběhu choroby už je prakticky neléčitelná, (mozek dotyčného je nevratně poškozen) a u pacienta jde pouze tlumit jeho paranoidní bludy - ale vyléčit ji již nelze.

Takže bacha na to. Nanorobotama ve vakcínách to začíná, ale končí to fakt moc moc blbě pro všechny v okolí nemocného.
Sic semper tyrannis.
Cēterum autem cēnseō EU esse dēlendam.
poloventilator
Příspěvky: 143
Registrován: 01.05.2020 14:25

Re: Druhá vlna

Příspěvek od poloventilator »

Vubec nejnebezpecnejsi jsou blazni pouzivajici strelnych zbrani. Znicim nejmene dva sanitni vozy, nez se me podari dostat do ustavu.
Uživatelský avatar
Maric
Příspěvky: 1121
Registrován: 16.10.2018 23:26
Pohlaví: muž

Re: Druhá vlna

Příspěvek od Maric »

Spíše by mě zajímalo, proč by "někdo" plýtval penězi na vývoj a výrobu nanobotů, virových mikrokapslí do vakcíny a bůhví čeho dalšího, riskoval předčasné prozrazení když by "někdo jiný" podrobil vakcínu rozboru, když nám historie ukazuje, že se lidé dají hromadně vyvražďovat daleko levněji, rychleji a spolehlivěji.
Uživatelský avatar
bacil
Příspěvky: 2925
Registrován: 29.10.2013 15:56

Re: Druhá vlna

Příspěvek od bacil »

Jenže já vám tu jen vědeckofantasticky prezentuji, co je v současných možnostech techniky nejen vytvořit (to už umíne přes 30 let), ale 10 let i sériově poměrně levně vyrábět. A že se kolem 5G děje něco dost divného (tím nemyslím ty blázny co melou o škodlivosti vln, ale legislativní procesy, hoaxy o huawei...). A BIll Gates se vyjádřil opakovaně jednoznačně. Jelikož je vizionář a to co říká, neplácá jen tak do vzduchu, tak vám se tu snažím nalézt styčné body současných technologických možností a jeho dávných i současných činů i prezentovaných myšlenek. Tedy hledám, jak se ty jeho myšlenky dají se současnými technologickými možnostmi provést. A vyšlo mně, že je to možné.

Problém je ten, že když se lidi podrobí krizi, tak přeživší z toho vyjdou velmi nebezpeční a je potřeba jejich přirozenou genetickou výbavu znefunkčnit. Války jsou motorem rozvoje nejen útočníků, ale v daleko větší míře i obránců a proto válka, která se povede globálně proti lidstvu, musí být tichá, nenápadná. Proto Bill mluví o očkování, práškování z letadel, o genetických jedech a lécích - jsou to ty tiché metody. A vzhledem k finanční náročnosti válek vůbec bych neřekl, že jsou levnější. Najít jednu konkrétní submikrometrovou částici ve dvou mililitrech tekutiny, která je plná jiných částic (částí virů, zbytků kultivace) je absolutní nesmysl, ikdyž budu mít sedmidevítkovou čistotu.

Je velký rozdíl mezi člověkem, který vidí duchy a tím který ví, jak je to udělané. Pro ilustraci - víš jako to ta baba dělá? Já to totiž vidím. Žádné kouzlo, žádné wow, to jsou prostě lidi, co mají takový pech a vidí to. V cirkuse byl na mně zlej i kouzelník, ale dal děckám cukrovou vatu. Ty hadry má na sobě všechny, sleduj ramínka. Nebe - paklo - ráj a občas nějakou zahodí.

https://youtu.be/wxbYPuuHXPs

Takže jak odlišíš paranoiu od znalostí? Mám tady 4 hromádky obecně známých faktů a dám je na jednu hromádku - a to je to co jsem popsal. Je to pořád ještě paranoia?
Levná dezinfekce: viewtopic.php?p=217870#p217870
Ozon 2,5ppm/30min: https://rozpad.cz/viewtopic.php?p=216273#p216273
UVC 60J/m2, peroxid 1 minuta 0,5-6% roušky, 0,5% na všechno
Hohepa
VIP
Příspěvky: 3469
Registrován: 22.07.2013 22:16
Bydliště: Praha

Re: Druhá vlna

Příspěvek od Hohepa »

Bacil klid,
to že seš paranoik přece ještě neznamená,
že po tobě nejdou.

Co se týká mikropikoelektroniky, nanobotů atd,
nejbolavějším místem je asi zdroj, tedy baterie.
Selskej rozum mi říká , že existuje něco jako zákon zachování hmoty a energie
a je docela jedno estli vysílá v MHz nebo GHz. Prostě aby byl signál čitelný na určitou vzdálenost musí vysílač nacpat do antény potřebné množství miliWatů a na to potřebuje zdroj energie.....
L.C.
Příspěvky: 351
Registrován: 26.06.2018 8:51

Re: Druhá vlna

Příspěvek od L.C. »

Napájení nemusí být nezbytně problém:

https://elmag.fel.cvut.cz/sites/default ... pl2016.pdf

Teoreticky je lidské tělo schopno samo vyrobit poměrně značné množství energie:

https://www.knowablemagazine.org/articl ... y-electric
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Tonda
Příspěvky: 234
Registrován: 11.03.2020 11:48

Re: Druhá vlna

Příspěvek od Tonda »

Než to admin jako OT smaže, vůbec by nebylo špatné to téma nanočipů ve vakcínách oddělit jako extra vlákno. Sice nesdílím názor, že v současných vakcínách něco takového bude, ale je to nesmírně zajímavé téma a opravdu, technologie je dnes tak daleko, že to není žádné scifi, ale brzká realita.

Proč si myslím, že to není v současné době na pořadu dne?

1) k čemu by to komu bylo? Takto masově.. Chápal bych to jako možnost odstranit nepohodlné, vysoce postavené lidi, kteří mají extra ochranu a není snadné odstranit, nebo poškodit je běžným způsobem (jedy, apod.) Ale běžná, masová populace se nechá ovládat bez jakékoliv vakcíny. Stačí na to média, reklama a peníze. A lidi dělají přesně to, co se po nich chce.

2) proč by to někdo distribuoval tak masově? Nevěřím, že ta technologie je dobře odzkoušena. Bude tam spousta chyb, které se projeví až v praxi. Plošně naočkovat celé lidstvo a potom zjistit, že je potřeba je reočkovat, nebo že se to nechová tak, jak potřebujeme - z toho by byl velký průšvih a do budoucna by už nikdy nikoho k vakcinaci nepřesvědčili

3) klasickým mikroskopem to asi viditelné nebude, ale dnes se k elektronovému mikroskopu dostane řada běžných lidí, zaměstnanců. Nevěřím, že kdyby ve vakcíně, nebo u očkovaného člověka našli něco takového, že by se na to nezaměřila veškerá pozornost. A vakcíny na koronavirus budou pod velikou lupou. Proč to dávat do nich, když je mnohem snazší to PRODAT omladině v nějakém COOL nápoji, nebo jídle a starším to nacpat do přípravku na klouby a prostatu. V tom se nikdo rýpat nebude a účinek to bude mít stejný.
Odpovědět