Výpadek provozu Rozpad.cz

Doporučujeme všem přečíst!
Odpovědět
Schickelgruber
Příspěvky: 28
Registrován: 15.06.2021 15:40

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od Schickelgruber »

Ja kdysi volal memu mensimu providerovi, ze bombing, ucpal se mi daty smtp server. Koukl a zjistili jsme ze zadny bombing, ale jedna kravka pripojila k mailu 100 megovy attach - . doc s fotkama, ktery v pdf pak mel 900 kB :)
Germanik1
Příspěvky: 2614
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od Germanik1 »

Napadlo mě, že vyřazením komunikačních kanálů začíná konflikt.... 🤗
Udělám co musím
Uživatelský avatar
Kapo
Příspěvky: 1288
Registrován: 10.04.2012 11:35
Bydliště: na samote u lesa

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od Kapo »

Kto nepozná prístav, do ktorého pláva, tomu žiaden vietor nie je dosť dobrý.
Uživatelský avatar
Lyster
VIP
Příspěvky: 4043
Registrován: 22.03.2014 23:01
Pohlaví: muž
Bydliště: Litoměřicko

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od Lyster »

Už asi cca 4h mi nejde vložit fotografii do příspěvku. Je to jen můj problém?
Když se načte obrázek/fotka tak místo zeleného odškrtnutí že je vše v pořádku u toho je žlutý trojúhelník s vykřičníkem a fotka se nezobrazí.
Uživatelský avatar
proforma
VIP
Příspěvky: 5545
Registrován: 23.09.2014 14:11
Bydliště: tutajší

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od proforma »

Jo, mne to delalo taky, ale myslela jsem si, ze je to tim obrazkem.
Nikdy neříkejte, že něco nejde. Dříve či později se totiž vždycky najde nějaký blbec, který to neví, a udělá to.
Uživatelský avatar
DanBlack
Příspěvky: 1258
Registrován: 02.02.2012 23:19
Pohlaví: malé, zrzavé
Bydliště: Severní Čechy

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od DanBlack »

Kdyz si kliknes na ten trojuhelnik dozvis se ze: "bylo dosazeno maximalni velikosti priloh"... Proste admin musi navysit limit (nebo promazat obrazky). :ugeek:
------------------------------------------------------------------
Štěstí neexistuje...jsou jen průsery co dobře dopadly.
Uživatelský avatar
Ulfhednar
Příspěvky: 2546
Registrován: 09.06.2020 13:24
Pohlaví: muž

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od Ulfhednar »

Aha, proto mi nešly vložit mapy přenosové soustavy...
Óðinn á yðr alla
Uživatelský avatar
bivoj
VIP
Příspěvky: 4237
Registrován: 03.09.2012 18:54
Pohlaví: muž
Bydliště: Tertium corpus de Solari system

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od bivoj »

Potvrzuji, nejdou vkládat přílohy. Stav stejný jako popisují předřečníci.
Sic semper tyrannis.
Cēterum autem cēnseō EU esse dēlendam.
Uživatelský avatar
Fabulous
Administrátor
Příspěvky: 8625
Registrován: 17.09.2011 20:33
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od Fabulous »

Je to v řešení. Ale o víkendu se nikomu pracovat nechce.
Uživatelský avatar
devlop
Příspěvky: 3748
Registrován: 22.09.2014 18:52
Pohlaví: muž

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od devlop »

tak to zatím dělejte tak, že fotku nahrajete třeba sem https://cs.imgbb.com/, vykopirujete URL a vložíte ji do příspěvku mezi [ img ] URL obrázku [ /img ] (mez mezer)
Uživatelský avatar
Fabulous
Administrátor
Příspěvky: 8625
Registrován: 17.09.2011 20:33
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od Fabulous »

Obrázky už jedou :)
3175FF89-25FA-4B4A-B0D9-D75C085F5C17.jpeg
dr78
Příspěvky: 272
Registrován: 13.01.2016 19:14
Pohlaví: muž
Bydliště: Středočeský kraj

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od dr78 »

Chudák ITák. Snad nemá navíc dvě dírky. Jen dotaz mimo téma, máš toho Gladiatora k dispozici? Co máš za hlaveň? Netušíš, jestli je i výměnný úderník? Má to okrajový nebo středový zápal? Měly by pro to jít i perkusní zápalky, ale ty jsou středový, zajímalo by mne jak to vyřešili...

Samozřejmě :yes tvému IT jestli přežil. Externí obrázky jsou zlo, časem některé obrázky nejsou dostupné, takže pokud to jde (a příloha je zajímavá), jsem pro přílohu vkládat a ne linkovat.
Uživatelský avatar
Fabulous
Administrátor
Příspěvky: 8625
Registrován: 17.09.2011 20:33
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od Fabulous »

dr78 píše: 25.01.2022 19:26 Chudák ITák. Snad nemá navíc dvě dírky. Jen dotaz mimo téma, máš toho Gladiatora k dispozici? Co máš za hlaveň? Netušíš, jestli je i výměnný úderník? Má to okrajový nebo středový zápal? Měly by pro to jít i perkusní zápalky, ale ty jsou středový, zajímalo by mne jak to vyřešili...

Samozřejmě :yes tvému IT jestli přežil. Externí obrázky jsou zlo, časem některé obrázky nejsou dostupné, takže pokud to jde (a příloha je zajímavá), jsem pro přílohu vkládat a ne linkovat.
Gladů mám k dispozici několik stovek, neb jsem výrobce :)

Tenhle konkrétní je nerezka v ráži .410GA. Úderníky jsou samozřejmě vyjímatelné.
dr78
Příspěvky: 272
Registrován: 13.01.2016 19:14
Pohlaví: muž
Bydliště: Středočeský kraj

Re: Výpadek provozu Rozpad.cz

Příspěvek od dr78 »

Hezký produkt. Je fajn vidět zlaté české ručičky. Děkuji.
Odpovědět