Lyofilizátory AMARU

...aneb komerční inzeráty, obchodní sdělení a vše co nepatří do soukromé inzerce.
Odpovědět
Uživatelský avatar
El Carlos
Komerční
Příspěvky: 21
Registrován: 20.07.2017 22:27
Pohlaví: muž
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Lyofilizátory AMARU

Příspěvek od El Carlos »

Zdravím vás,

rád bych zde představil lyofilizátor AMARU, který jsme s kamarády dali dohromady.
Lyofilizátor AMARU
Lyofilizátor AMARU
Lyofilizace (běžně také "sušení mrazem") je metoda sušení potravin za pomoci posunu bodu varu na teploty kolem -20°C. Snižujeme-li tlak, snižujeme i bod varu vody - ta odchází z potravin formou výparů a usazuje se v podobě ledu v kondenzoru. Lyofilizované potraviny se vyznačují nízkou hmotností, enormní trvanlivostí, možností rehydratace a zachováním živin a vitamínů.
Dlouhá léta dodáváme lyofilizátory do laboratoří a protože se nás stále více lidí ptalo na verzi pro potraviny, které by nestála miliony, rozhodli jsme se takový přístroj postavit sami. AMARU má kapacitu cca 7 kg potravin (váha před sušením). Vyrábíme jej sami s důrazem na české a následně evropské komponenty a nedávno jsme prodělali úspěšnou certifikaci pro získání CE. Během testovací fáze jsme už takto usušili např. Pribináčky, višně, švestky, brambory nebo ruskou zmrzlinu. O tom píšeme na našem blogu https://www.lyotrade.cz/blog-1 a videa také dáváme na náš YouTube kanál https://www.youtube.com/channel/UCy44m1 ... 18PiL86p7Q

Nepočítám s tím, že by mi zde utrhali ruce zájemci o lyofilizátor, který stojí bezmála půl milionu. :) Ale budu rád za jakoukoliv pomoc. Ať už to budou vaše dotazy, konstruktivní kritika nebo třeba jenom zmínka u známého, co vyrábí potraviny, má farmu, či by chtěl vyrábět outdoor potravinové balíčky. Jde mi o to, trochu zasít zrnko s pojmem "lyofilizace" v CZ/SK prepperské obci, protože jenom tak přijdou potenciální zákazníci, kteří budou chtít nabídnout vlastní, mrazem sušené, potraviny s jasným původem.

Samozřejmě budu rád, když mrknete na náš web http://www.lyotrade.cz :wasntme

P.S: Budete-li chtít, rád založím topic na téma lyofilizace potravin, kde uvítám jakékoliv dotazy a třeba se hodí něco mých znalostí, co jsem za cca 13 let při práci posbíral. Zatím ještě nové vlákna zakládat nemohu, ale protože se o prepperství okrajově zajímám, tak snad nezabere moc času, než naberu nutný počet příspěvků.
Co všechno jsme již lyofilizovali - http://1url.cz/@lyofilizace
Odpovědět