Trvanlivé konzervy
-
- Příspěvky: 98
- Registrován: 26.08.2015 13:45
Re: Trvanlivé konzervy
Gervais-protože je to prodávané v českém lidlu,tak zde platí česká norma...tedy 92% masa,nikoliv separátu
myslím,že by si to lidl netroufnul,takhle zkoušet obejít zákon....to by byla sakra drahá pokuta od SZPI
petrnovak72-je pravda,že němci mají jiné normy a opravdu nemusí tak dopodrobna vše rozepisovat na etiketách,jako u výrobků pro náš trh
myslím,že by si to lidl netroufnul,takhle zkoušet obejít zákon....to by byla sakra drahá pokuta od SZPI
petrnovak72-je pravda,že němci mají jiné normy a opravdu nemusí tak dopodrobna vše rozepisovat na etiketách,jako u výrobků pro náš trh
-
- Příspěvky: 339
- Registrován: 01.07.2013 21:38
Re: Trvanlivé konzervy
Zvazuji nakup vetsiho mnozstvi masovych konzerv - asi 50ks. Pokud by se nasel nekdo podobne smyslejici, prosim o kontakt do SZ. Nevim jak se zmenili podminky, pro me by byla zajimava platba stravenkami, takze tohle je pro me jedina podminka - budu vznaset dotaz na firmu. Pak nemam problem osobne zajet do firmy - platba/vyzvednuti a pripadne priblizit. Vice asi po SZcipis píše: - výroba normálních konzerv je možná, je však třeba naplnit autokláv, tedy 100 konzerv po těch 800-900 gramech (tedy při ceně masové konzervy 200 Kč je to objednávka za 20 tis. Kč)
- nedají se míchat masové konzervy a sterilovaná jídla
P.S. hledam jednoho, maximalne 2 lidi, kteri jsou nejlepe na trase Brno-Praha-Rozvadov (omezene UH nebo Breclav)
Re: Trvanlivé konzervy
Tak vážění, tohle by mohl být adept na zatim nejlepší "konzervu" z Lídlu. . Sice stojí 799 Kč. Ale snad bude stát za to. Mam z ní zatim hroznou radost. Doufám že až jí otevřu a ochutnám, tak radost bude ještě větší.
Re: Trvanlivé konzervy
Fascinuje mě, jak všechno fotíte na peřinách. Posledně tak někdo fotil sekeru. Prostě "Koupím a hup do duchen se pomazlit".
Jakou má ten mazlík trvanlivost?
Jakou má ten mazlík trvanlivost?
Lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
Re: Trvanlivé konzervy
Sekerecku som fotil ja Mazlil som sa nou asi dva dni, potom ma v spanku jebla po lakti tak sla na vlastne lezovisko
Ono fotit na posteli - v tych kralikarnach uz mame tak vela koktin, ze najst vacsiu rovnu plochu bez toho aby bolo vidiet identifikovatelne pozadie je problem. Na postel to polozos postavis sa nad foteny objekt (ak nevojde do pobejktivu aj na stolicku) a fotis. Navyse vacsina z nas ma nastavenie bielej v kompaktoch na auto a plachta je vacsinou biela (aspon hned po isntalovani )
Ono fotit na posteli - v tych kralikarnach uz mame tak vela koktin, ze najst vacsiu rovnu plochu bez toho aby bolo vidiet identifikovatelne pozadie je problem. Na postel to polozos postavis sa nad foteny objekt (ak nevojde do pobejktivu aj na stolicku) a fotis. Navyse vacsina z nas ma nastavenie bielej v kompaktoch na auto a plachta je vacsinou biela (aspon hned po isntalovani )
Prežiť !!!
Re: Trvanlivé konzervy
Když se neotevře obal, tak tam byla minimální trvanlivost do května 2016. Když se otevře a nakrojí, tak cca jeden měsíc i při pokojové teplotě. Jen je dobré, pak místo odřezu ošetřít třeba kusem odřízlého tuku, nebo olivovým olejem. Jinak na dobře větraném a suchém místě vydrží určitě nenačatá i několik měsíců.Count píše:
Jakou má ten mazlík trvanlivost?
PS: Neodolal jsem a pozval pár kamarádů..... přežrali jsme se jako prasata. . Samozřejmě se dají na internetu najít lepší, ale o dost dražší kousky. Ze začátku se okrajuje dost kůže a tuku, ale pak to stojí za to.
A určitě se ještě zapotim, než jí všechnu snim.
Re: Trvanlivé konzervy
Tak dám sem ještě jednu fotečku té šunky. Už jsem si pořídil i držák s nožem. Takže už se cítím jako opravdový degustátor.
- Fabulous
- Administrátor
- Příspěvky: 8795
- Registrován: 17.09.2011 21:33
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Bydliště: Praha a okolí
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trvanlivé konzervy
OT!!!
Re: Trvanlivé konzervy
Firma Hamé prý mění majitele.
http://ekonomika.idnes.cz/potravinarsko ... oakcie_rts
http://ekonomika.idnes.cz/potravinarsko ... oakcie_rts
Re: Trvanlivé konzervy
Poraďte mi prosím jaké kupujete hovězí konzervy. Vepřovka je jasně nejlepší ta z Lidlu, ale marně sháním nějakou alternativu s hovězím masem. Zatím nejlepší, na co jsem narazil je Hovězí ve vlastní šťávě od Hamé. Je to 400g a má to 70% masa, cena slušná, stojí kolem 46,-. Věřím ale, že se dá u nás sehnat něco lepšího...
Re: Trvanlivé konzervy
Lidl má nyní v nabídce pečené fazole v tomatové omáčce za 13Kč. Trvanlivost do 2018. Koupil jsem dve na zkoušku a poreferuji.
Lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
Re: Trvanlivé konzervy
Vyklopil jsem jednu do hrnce, zkusil za syrova, pak ohřál a snědl s chlebem. Chuťově velmi dobré, hodně fazolí, nemusel jsem dochucovat a ve složení žádné sračky. Za mne a zítra jdu pro celé plato.
Lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
Re: Trvanlivé konzervy
Můžeš vyfotit aspoň jak vypadá, aby jsem věděl co hledat.
Re: Trvanlivé konzervy
Predpokladam, ze se bavime o teto...a diky za tip
- Přílohy
-
- image.jpeg (16.01 KiB) Zobrazeno 22777 x
Re: Trvanlivé konzervy
Mohu je také jen doporučit. Jsou chuťově výborné a pokud se přidá klobásek
Re: Trvanlivé konzervy
Patrixon: já právě kupuju tu od Hamé, je jedlá
Ale já na konzervách strategický zásoby nebuduju, takže "kupuju" znamená tak 4 ročně, na obměnu v několika různě rozmístěných KDčkách (viz též Jídlo do auta, např.), ty starší pak dám do špaget nebo něčěho.
Paštiky od Hamé nejsou moc chutný, o hodně víc mi chutnaj od Tatrakon-u, některý (Z Uzenýho Masa, Bůčková, Játrová) sou i v klasický plechofce bez trhacího víčka, a zevnitř sou lakovaný. Jediný co bych jim vytknul je že nejdou štosovat, spodní falc je stejnej jako vrchní. Jinak paštiky samotný sou velmi chutný, sou ovšem myslím dražší a taky je nemaj všude.
Ale já na konzervách strategický zásoby nebuduju, takže "kupuju" znamená tak 4 ročně, na obměnu v několika různě rozmístěných KDčkách (viz též Jídlo do auta, např.), ty starší pak dám do špaget nebo něčěho.
Paštiky od Hamé nejsou moc chutný, o hodně víc mi chutnaj od Tatrakon-u, některý (Z Uzenýho Masa, Bůčková, Játrová) sou i v klasický plechofce bez trhacího víčka, a zevnitř sou lakovaný. Jediný co bych jim vytknul je že nejdou štosovat, spodní falc je stejnej jako vrchní. Jinak paštiky samotný sou velmi chutný, sou ovšem myslím dražší a taky je nemaj všude.
Můžeš bejt osel, ale musíš si umět poradit :>
Re: Trvanlivé konzervy
Stosovat sa daju Len musis vychytat sposob. Jednu radu ako leziaci valec, druhu naplocho tretiu zasa ako valec a stvrtu zasa naplocho a do vysky pokracujes ako ked stavias mur z tehal
Prežiť !!!
Re: Trvanlivé konzervy
V tesku maj teď ve slevě rio mare paštiku v tubě, velmi doporučuji i přes i tak po slevě šílenou cenu...
Dotaz, jak je lepší ryba, volit raději v oleji, ve vlastní šťávě nebo v omáčce? (třeba standardní rajčatové)? někde jsem tu něco kdysi četl že ve vlastní štávě raději ne-e, posledně se mi jeví volba raději v omáčce i třeba ty dražší varianty se zeleninou a podobně, zajednak není to tak mastný, za další dá se to sníst kompletně celý, no a pak datum poslední konzumace je většinou v nedohlednu, posledně jsem si dal plechovku ohřát na topení přes noc, na tůru jsem si ji dal pod bundu, na oběd po cestě jsem měl alespoň vlahé jídlo, stačil sebou vzít jen chleba, ten byl z batohu pěkně studený...
Dotaz, jak je lepší ryba, volit raději v oleji, ve vlastní šťávě nebo v omáčce? (třeba standardní rajčatové)? někde jsem tu něco kdysi četl že ve vlastní štávě raději ne-e, posledně se mi jeví volba raději v omáčce i třeba ty dražší varianty se zeleninou a podobně, zajednak není to tak mastný, za další dá se to sníst kompletně celý, no a pak datum poslední konzumace je většinou v nedohlednu, posledně jsem si dal plechovku ohřát na topení přes noc, na tůru jsem si ji dal pod bundu, na oběd po cestě jsem měl alespoň vlahé jídlo, stačil sebou vzít jen chleba, ten byl z batohu pěkně studený...