Stránka 4 z 4

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Napsal: 22.01.2021 16:15
od PaF
Jsem to zkusil navrtat, ale zatím nic.

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Napsal: 22.01.2021 17:13
od Ivana
Správný teplotní skok je ze (zhruba) -6 v noci na denní teplotu (zhruba) + 2 až +6. Tak si na něj počkej a dej zprávu.

Mimochodem tady jsme ochutnávali březovou mízu (je to obodované na chuť a jsou tam i nějaké komentáře:
http://www.paukertova.cz/view.php?nazev ... 2017060004

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Napsal: 22.01.2021 18:23
od PaF
jj, teploty to udělaly, ale nevěřil jsem Tvé předpovědi. A protože jsem byl na chatě, tak jsem to prubnul. Ani ťuk. Myslím, že je ještě min. 6 týdnů čas.

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Napsal: 22.01.2021 18:56
od Germanik1
Až začnou táhnout do pupenů. Kdyby teď probudila míza, mrazy by trhaly stromy

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Napsal: 22.01.2021 19:35
od PaF
No, ono k tomu taky občas dochází, ale to teplo netrvalo tak dlouho, aby se stromy začaly probírat.