Míza stromů – zdroj cukru

Výbava, výstroj, tipy a zkušenosti pro pobyt v přírodě.
PaF
Příspěvky: 1140
Registrován: 05.03.2011 21:33

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Příspěvek od PaF »

Jsem to zkusil navrtat, ale zatím nic.
Ivana
Rozpadlík & Sponzor serveru
Příspěvky: 1294
Registrován: 24.04.2012 11:49
Bydliště: Brno

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Příspěvek od Ivana »

Správný teplotní skok je ze (zhruba) -6 v noci na denní teplotu (zhruba) + 2 až +6. Tak si na něj počkej a dej zprávu.

Mimochodem tady jsme ochutnávali březovou mízu (je to obodované na chuť a jsou tam i nějaké komentáře:
http://www.paukertova.cz/view.php?nazev ... 2017060004
PaF
Příspěvky: 1140
Registrován: 05.03.2011 21:33

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Příspěvek od PaF »

jj, teploty to udělaly, ale nevěřil jsem Tvé předpovědi. A protože jsem byl na chatě, tak jsem to prubnul. Ani ťuk. Myslím, že je ještě min. 6 týdnů čas.
Germanik1
Příspěvky: 890
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Příspěvek od Germanik1 »

Až začnou táhnout do pupenů. Kdyby teď probudila míza, mrazy by trhaly stromy
Udělám co musím.
PaF
Příspěvky: 1140
Registrován: 05.03.2011 21:33

Re: Míza stromů – zdroj cukru

Příspěvek od PaF »

No, ono k tomu taky občas dochází, ale to teplo netrvalo tak dlouho, aby se stromy začaly probírat.
Odpovědět