Rozpadlici, moc aktivni to tady neni, ale presto se kdyz mame dalsi rok pred sebou, zeptam
S jakou formou rozpadu s odstupem casu, poznani a situaci ve svete nyni pocitate? Respektive tipujete?Myslim, ze posledni dobou a zvlaste uz vice hektickym rokem 2014 se ta situace zacina trochu tridit. Prakticky radikalizuje krucek za kruckem. A neni to videt jen na tom, kdyz pokazde otevrete zpravy a media.
Ja ac dlouhodoby zastance jaderne šlamastyky se posledni dobou zacinam cim dal vice priklanet na stranu postupne destabilizace spolecnosti valecnymi i obcanskymi konflikty. Na takovy postupny chaoticky, nasilny upadek s postupnym gradovanim az nebude navratu do slusne fungujiciho systemu. Tzn. system DOMINO.
Cili tak nejak jak to uz napsal Milli cirka dva roky zpatky:
Milli píše:Dobrý večer Rozpade,
nejedná se ano tak o předpověď ale o obavu, že neprofesionálním přístupem politického a ekonomického establishmentu vyvolané krize, postupně rozvrátí ekonomiku zemí evropské unie. Následně dojde k sociální destabilizaci společnosti. Ekonomická, sociální a společenská krize, vyžene lidi do ulic. Vystresovaný dav má pak jen krůček k plošnému ničení všeho na co narazí. Dojde k ničení osobního majetku, rabování, vzájemnému fyzickému násilí. Odtud je krůček ke státnímu teroru a likvidaci "nepohodlných" občanů pod pláštíkem "normalizace".
Také se mohu mýlit a to vše co jsem popsal je záměr, který má vést k urychlení sjednocení a následné fašizaci Evropy. V podstatě jde o stejný scénář, který aplikoval v roce 1933 Hitler v Německu tentokráte použitý na celou EU.
Hezký večer
No a s postupem casu si rikam, ze na tomto scenari je znepokojujici, oproti rychlym rozpadum jako kataklyzma atd. pri kterych po nejakem case vylezete a zacnete tak nejak fungovat, ze zde se jedna o dlouhodoby rozklad, dlouhodobe vystaveni nebezpeci, boj o potravu, skryvani, prchani a dlouhodobejsi biti o preziti plne konfliktu a rizik..
No a jak vy?
#Mimojine, malinko OT, jsem pro diskusi, kdyz jsem o tom tak premyslel, pripravil jeste jednu vec.. Takove male zamysleni se
Kdo se dlouhodobe a detailne zajimal o to jake druhy rozpafu jsou vubec k mani a myslitelne, musel chte nechte narazit na celou radu ruznych prognoz, predpovedi, vesteb a proroctvi..
Cela rada takovych podobnych je psana v metaforach a tomu podobnych vyhlaseni pricemz si nejeden lamal hlavu ,,co to vlastne basnik chtel rici"..
Celou radu takovych prognoz zaujimaji napriklad dva typy ktere uvedu, a to jsou:
-Zombie apokalypsa
-Smrtici pandemie
Napriklad alespon ta pandemie je zminovana casto. Naposledy jsme na to pomysleli ci i stale myslime v souvislosti s ebolou..
Jenomze...
Svetem nyni hybe a to docela intenzivne hrozba islamizace a radikalizace islamu.. No a chte nechte, kdyz se mi to vylihlo v mozkovych zavitech (vim, ze se budete smat) mi toto spojeni prislo na mysl.
Vysvetleni:
Jako chodici mrtvoly se tito sebevrazedni atentatnici dzihadisti ovenceni bombamy nebo hrdi chytajici kulky daji velmi snadno oznacit a to, ze pusobi temer jako pandemie o cemz vypovida jejich behem par let mnohonasobne rozsireni po svete se take da koketovat.
No ale nic, berte prosim jako primarni prvni cast clanku..
Pekny vecer...