Kurz poznávání a vaření z jedlých rostlin v Beskydech

...aneb "practice make perfect".

Kurz poznávání a vaření z jedlých rostlin v Beskydech

Příspěvekod Ivana » 28.07.2017 16:17

22.-24.září povedu kurz poznávání a vaření z jedlých rostlin v Beskydech.

Na jaře to bylo spíš takové civilní vaření pro holky, ale teď by mě mimořádně potěšilo, kdyby se přidalo několik survivalistů, daly by se dělat moc zajímavé věci. Ráda bych si například zopakovala ruský lovecký chleba z pýru, hložinkový sýr, jitrocelový pudink a dále vyzkoušela pýrové kafe, lopuchová povidla a další recepty z kořínků a hlíz s žádnými přidanými surovinami nebo s minimem přidaných surovin (do chleba se dává jen droždí, do povidel a do sýra nic - vše je z přírody). Taky bych ráda ozkoušela efektivitu sběru - za jak dlouho se dá nakopat půl kg kořenů z xy, za jak dlouho se dá na podzim schrastit denní kalorická potřeba, z čeho a za jak dlouho seženu denní potřebu vitamínů a minerálů a tak podobně.

Najde se tady někdo, kdo se přidá?
Podrobnosti a přihlášky
Ivana
Rozpadlík & Sponzor serveru
 
Příspěvky: 385
Registrován: 24.04.2012 11:49
Bydliště: Brno

Zpět na Praktické kurzy, akce a vzdělávací instituce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník